Glazen keukenwanden

Uw huidige keuken vernieuwen zonder dat u veel hoeft te breken of een geheel nieuwe keuken aanschaft?

Glazen keukenwanden zijn de ideale oplossing. Ze zijn stijlvol, modern, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Logisch dus dat ze steeds populairder worden en we ze steeds vaker zien in keukens. Daarnaast is glas in veel toepassingen, kleuren en maten beschikbaar. Voor elke keuken is er wel een optie die goed past bij uw keuken en uw wensen. Na het aanbrengen van het glas ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Het is geschikt voor renovatie van uw oude keuken maar daarnaast ook voor geheel nieuwe keukens.

Glazen keukenwanden specialist

Glas-IDee bv is uw specialist op het gebied van glazen keukenwanden. Met een groot assortiment aan kleuren en de mogelijkheid om op maat te produceren kan er altijd aan uw wensen worden voldaan.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook goed adviseren over de mogelijkheden. We hebben al veel klanten tevreden gemaakt met onze keukenwanden en kunnen u dus door middel van advies helpen om een juiste beslissing te maken. Kijk voor inspiratie naar de onderstaande foto’s. Dit zijn enkele voorbeelden waarbij we de wensen van de klant tot in detail konden vervullen.

Beloftes van Glas-IDee

  • Wij leveren uw glasproduct geheel op maat
  • Uw glasproduct is leverbaar in iedere gewenste kleur
  • Glas is vrijwel onderhoudsvrij!

Glasexpert

Glas IDee is een glasexpert. Naast glazen keukenwanden leveren we onder andere ook glazen deuren, glazen daken en glazen luifels. Een combinatie met verschillende glasproducten is dus ook zeker mogelijk. Wij kunnen uw hele gebouw of huis van glas voorzien.

Contact

Benieuwd naar wat Glas-IDee voor u kan doen? Neem contact op of vraag een offerte aan.

  • glazen-keukenwand-1
  • glazen-keukenwand-2
  • glazen-keukenwand-3
  • glazen-keukenwand-4